C'est la vie

Not the best morning

IMG_8997

Jag hade verkligen sämsta starten på min dag. Den började med att jag slant med ögonfransböjaren och råkade rycka av typ tio fransar på hela yttersidan av mitt vänsteröga. Jahapp. Kul det. Jag har redan få och tunna fransar. Växer de ens ut nya? Någon som vet? Snälla säg att det gör det. Dessutom är jag så förbannat trött och känner som att jag knappt orkar vara social alls idag. Vill mest bara gömma mig under täcket och se på film hela dagen. No can do, dessvärre. Det är bara att bita ihop. Nu ska jag packa ihop mina grejer och gå bort till kontoret. Idag är en vanlig jobbdag och det känns faktiskt ganska skönt. Ikväll ska jag ha lite alone time för det behöver jag efter en intensiv vecka med sociala grejer varje dag.

0 kommentarer

  • Tina

    Yes, ögonfransar växer ut igen 😊. Jag byggde på mina ögonfransar för längesedan. När dessa fejk-fransar ramlade av drog de med sig många av mina egna ögonfransar.) Det såg inte klokt ut, så det kommer jag aldrig att göra igen. Som tur var växte nya fransar ut. Det tog dock ett par veckor. Kram kram

  • Anna

    Åh, hoppas det vänder snart o att du får en härlig kväll för dig själv! Skickar över massa pepp! <3 (och ja, lyckligtvis växer ögonfransarna ut igen. Been there done that, det är fasen inte kul! Lite pepp till fransarna också!) Kram!

  • christinestories

    Ajdå! Ja jag har hört om just det problemet från andra som gjort ögonfrans-förlängning. Har undvikit det av just den anledningen. Men skönt att höra att de växer ut igen! Borde kanske köra au naturel ett tag framöver 😊 Kram på dig och tack för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.