C'est la vie

City Tour

IMG_20170116_193831_085 IMG_20170116_193924_196

Idag åkte vi in till stan med två tjejer som kommit hit för att göra praktik. Den ena ska vara på en av organisationerna vi samarbetar med. Alltså som företaget jag jobbar för  samarbetar med. Den andra tjejen ska praktisera hos oss och är fransktalande så jag får tre månader att hålla igång det språket också, haha. Vi tog med dem på en tur till stan för att visa hur det fungerar med kollektivtrafiken, följt av en promenad i Company’s Garden och sedan lunch. Vi åkte även till Waterfront där vi alla shoppade på H&M. Som att det finns något annat som är lika bra än det? I think not. Jag hittade dessutom en vit skjorta så jag var riktigt nöjd. Förutom en liten tågincident med att vi åkte åt fel håll på vägen hem så var det en lyckad dag.

Erica fyller år idag så vi ska gå ut och äta med Brad och Zola (som också bor här i huset). Det verkar som att det blir Jerry’s och med tanke på nivån på min hunger just nu lär det bli en fet burgare till middag.

0 kommentarer

  • Hanna

    Alltid fina bilder här 😊 Behöver ett litet råd… Studerade i Paris för 4 år sedan… Har sedan dess funderat på att flytta tillbaka. Har någon slags tanke att det är där jag hör hemma samtidigt som jag är fullständigt livrädd för att åka tillbaka. Så jäkla skumt. Varför flyttade du ifrån Paris?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.