Stockholm,  Weekend

No frozen Margaritas for me tonight

jag_cocktail

Äntligen fredag! Jag hade ambitionen att möta upp med några vänner ikväll men kände efter gymmet att jag var för trött för det. Jag orkar inte vara social mer idag och i morgon ska jag dessutom på fest, så jag tänker att det är bättre att lyssna på kroppen och ha en lugn kväll hemma. I stället ska jag laga lite mat, gotta mig i choklad, se på True Romance och måla mina naglar.

Så inga frozen margaritas för min del, likt de jag hällde i mig en kväll i Stockholm. Det här är faktiskt inte från senaste besöket i Stockholm utan när jag var där i juli då jag och min kusin Ann åt burritos på Calexico’s. Vi hade inte tänkt gå dit, men eftersom vi var för hungriga för att leta matställen så chansade vi. Det visade sig vara en bra chansning. Ett mysigt, mexikanskt ställe med riktigt god mat och farligt smakfulla drinkar med för den delen. Jag var så toppad till slut att jag ramlade i Mälaren. Nej, nu skojar jag igen. Däremot så gick vi några meter åt vänster efteråt och dansade en stund på Debaser. Och träffade på en snubbe från Israel som tyckte att jag såg ut att vara 18 år. Jodå så att. Nog för att jag gillar att se yngre ut än jag är, men 13 år yngre?!

Nej, nu ska jag slänga ihop en omelett och ta en snabb dusch. Ha en fin kväll vad ni än har för er!

IMG_4972 IMG_4964 IMG_4971

//It’s FRIYAY, right? I planned on meeting some friends for drinks tonight but I have a party to go to tomorrow and after this somewhat stressful day, running around town, I feel like I need a calm and quiet night at home. I’m gonna cook some dinner, eat chocolate, watch True Romance (seriously one of the most romantic movies ever) and paint my nails. 

So no frozen margaritas for me tonight, like the one I had one night in Stockholm. These pictures are not from the latest trip there, but from an evening in July when me and my cousin went out for dinner and drinks at the Mexican restaurant Calexico’s. Which was followed by a little bit of dancing at the next door neighbor, Debaser. We actually just happened to go there because we were hungry and when we pasted by it a burrito seemed like a good idea. Good food, tasty drinks and a cosy atmosphere that topped the rating from at least my point of view.

0

0 kommentarer

  • christinestories

    Haha, jo fast jag vet inte om jag tror på att jag ser ut som 18. Jag tror att han mest hoppades på att den raggningsrepliken skulle gå hem 😉

  • Ljuva Julia

    Jag borde ha stannat hemma och lyssnat på kroppen, jag var och levde rövare med berusningsdrycker och hög musik. Jag ångrar mig idag, är så himla sjuk. Försöker vara stark och cool i mitt inlägg om lilla halsontet, men min ena halsmandel NUDDAR uvulan >.< Och är helt vit. Er kväll ser jättefin ut med så mycket gott och fint 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.