Weekend

Oanade färdigheter

IMG_6271 IMG_6280 IMG_6284

Jag vill visa några fina bilder som Isa fotade när vi sågs i Stockholm. Bry er inte så mycket om mig, utan bilderna i sig. Det här är en människa som för det mesta inte förstår vilka bra sidor hon har, och allt det som hon kan. Fast ärligt talat så tyckte jag att det här blev riktigt bra för att ha varit lite sådär i förbifarten och av en person som anser sig ”inte vara så bra på foto”, eller vad säger ni?

Isa bara, ”dra handen bakom örat och titta ner lite”. Jag vet inte om jag skulle kunna aspirera som modebloggare?

IMG_6287 (1)

Såklart blev jag till slut obekväm och orkade inte ta mig själv på så stort allvar längre…

IMG_6278 (1) IMG_6277

Denna bilden visar hur glad jag var den helgen. Tänk vad lite solsken och kvalitetstid med vissa vänner kan göra.

Idag har jag varit lite lat på förmiddagen. Jag skrev ett blogginlägg av ord som bara kom ut ur mig. Jag har så många tankar och sådan lust att skriva om de tankarna, så jag försöker att inte fundera så mycket på vad som är rätt eller fel. Jag bara går på magkänslan för jag tror att det är då de allra ärligaste och mest uppskattade texterna kommer fram.

Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning. Julia föreslog att vi skulle gå på en marknad och sedan en runda på stan. Jag har bestämt mig för att inte köpa någonting nytt alls just nu för jag behöver snarare göra mig av med grejer. Förutom kanske ett par nya fårskinnstofflor. Det saknade jag hela förra vintern. Ikväll ska jag som sagt på galej och det är Julia som har en försenad födelsedagsfest. Jag ser verkligen fram emot det. Att umgås och skratta med vänner, lyssna på bra musik och känna mig levande.

Förresten, jag försöker lära mig Bloglovin, och även att följa andra bloggar där. Så om ni vill så kan ni följa min blogg på bloglovin och ni hittar länken HÄR. På så sätt så vet ni när jag uppdaterar.

Ha en underbar lördag allihop!

//These pictures were taken by my new found friend Isa when I was in Stockholm. I mean, you’ve seen me before so let’s not focus on that but on the photos themselves. This girl has no idea about her qualities and skills, which is far too common nowadays. Especially amongst girls. We have a way of making ourselves smaller and excusing ourselves for whatever thing we think that we are not good enough at. However, I think that these photos were pretty good, considering the fact that they were taken a bit on the run. What do you think? The last picture really represent my mood that entire weekend. I really needed it and it’s amazing how much good some sunshine and quality time with good friends can do for the soul. I just wish that some of them lived closer.

I was a bit lazy this afternoon, and spent an hour writing a text. I have a lot of thoughts, and a desire to write about more important things than what I had for breakfast. I know you appreciate the everyday life as well, but I’m trying to go for my gut feeling and just let it all loose because I believe that that’s when the most honest and appreciated texts come out.

Anyway, it’s already late so I’m gonna take a shower, get dressed and then meet up with Julia. Tonight is her belated birthday party which I look forward to. Have an amazing Saturday everyone!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.