Fun stuff,  Weekend

Att klä upp sig till fest

IMG_6384 IMG_6372 IMG_6405 IMG_6391 IMG_6395 IMG_6408

Festen igår hade Gatsby-tema så alla var uppklädda i sin finaste partystass. I alla fall nästan alla. Vissa kom klädda som om de skulle gå och käka falafel, typ. Det roligaste med att gå på fest är ju just att få klä upp sig, tycker jag. När det dessutom står i inbjudan att man ska komma festklädd så tycker jag att det är lite respektlöst att komma i jeans och t-shirt. Jag menar, vad är poängen att gå då om man ska klä sig som man gör på jobbet? Detta gällde främst killarna. Okej att det kan vara svårt att dra fram en 30-talsoutfit men en skjorta kan man ju ändå ta på sig. Tjejerna var så himla snygga med fina hårband, tjusiga klänningar och häftig sminkning.

Hursomhelst. I början var jag lite trött och kämpade med gäspningarna, men när vi alla fick salsalektioner så kom det verkligen igång. Gud så kul det var att dansa salsa! Ni som följer mig på Instagram kanske såg på min ”stories”? Julia har tjatat på mig hur länge som helst att jag ska följa med på alla salsa-events som hon bjuder in mig till på Facebook. Jag får kanske gå någon gång nu i höst. Det efterföljdes av yoga-övningar. Julia bara ”men vad gör ni?!” när en av festdeltagarna ställde sig på huvud, haha. Vid halv ett gick de de flesta till Moriskan men jag bestämde mig för att cykla hem. Jag tyckte att det kändes lite saftigt att betala 150:- (!!) i inträde när jag inte ens var på humör för att gå ut. Tur var nog det för Julia berättade att det hade varit så lång kö att de gav upp efter en kvart och gick någon annanstans. Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll!

Idag sov jag länge och låg sedan kvar i sängen ett tag. Nu ska jag äta en sen frukost och bara chilla i soffan. Vädret är inte så roligt så jag är inte direkt lockad av att gå ut.

IMG_6387

//Last night I went to a party with a Gatsby theme. Almost everyone was dressed in their finest outfit, but there were some who came in jeans and a t-shirt. If the invitation says ”festive dresscode” then I don’t get why you can’t even put on a shirt or something. Dressing it the best thing about going to a party, but hey that’s just me. It was a fun night and we all got to learn how to salsa. That was hilarious! When most of the crowd went out to a club, I decided to go home. I was tired and it was raining so it felt like the best decision. I do not regret it today because apparently the line was so long that they gave up after 15 minutes. 

I slept in today and now I need to eat some breakfast. I’m so happy to just chill in front of a movie today.

0 kommentarer

  • ISA

    Men åh! nu fick jag sån längt efter hemmafest. Jag har fan inte varit på det på.. 10 år? hjälp, där blev jag påmind om min ålder också, haha. Och ännu roligare med tema. Hade velat joina, gillar ju den där stilen i smyg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.