C'est la vie,  Things I like

Friday video links

IMG_3809

Min dag blev inte riktigt som planerat. Jag skulle egentligen börja den här fredagen med ett träningspass följt av en massa viktiga måsten, men i stället för att tänka ”Christine, hur var det med det där att säga nej till sådant du egentligen inte har tid med?” så hjälpte jag syrran och Henry med att förflytta deras bagage från tågstationen till deras nya lägenhet. Inte att kjag inte ville hjälpa dem men när klockan var halv två och jag varken hade hunnit träna, göra alla mina ”sysslor” eller äta lunch så fick jag såklart lite ångest och dåligt samvete. Det är helt och hållet mitt eget fel. Om jag sedan inte hade hjälpt dem så hade jag fått dåligt samvete för det. Ja ni märker ju, det är en enda soppa alltihop. Men det var också mysigt att träffa dem och kanske gav det mig lite energi också, för till slut så lyckades jag faktiskt få gjort det mesta genom att effektivisera min tid. Jag tror ärligt talat att jag jobbar som allra bäst under press. När jag liksom får upp ångan. Sedan känns det så bra att ha fått gjort alla de där sakerna innan helgen. Däremot så hade jag gärna levt mitt liv utan att inkludera Arbetsförmedlingen i det. Hur orkar folk ens ha att göra med dem? Det är ungefär som sjukvården. Man ska ha en jäkla massa tålamod, eller helst inte bli sjuk eller arbetslös alls.

Hursomhelst. Jag kom på att jag inte delade med mig av några videolänkar förra veckan, så här kommer fredagens länkar till er. Dock har jag inte lika många idag för jag hinner helt ärligt inte. Ni vet, livet och sådant. Nu ska jag äntligen träna. Jag längtar egentligen allra mest efter att få tvätta mitt skitiga hår, haha!

Ariana Grande kicking ass with artist impressions

Coldplay and James Corden doing a cover of Nothing compares to you

Jimmy Fallon and Channing Tatum showing us that guys can be girls as well

Part two of Zlatan’s Volvo commercial – worth seeing just because of the music score made by Hans Zimmer, which gave me goose bumps!


//My day got pretty hectic because I had to help my sister and her boyfriend move. So all the things I had planned for today got postponed and I had to be really productive to do all of the stuff before the weekend. Now I’m finally going to get to do my hour at the gym. I found some nice weekend links for you. I hope you like them. 

0

0 kommentarer

  • Sandra Nicole

    Jag känner igen mig jättemycket! Man gör fel hur man än gör liksom och får dåligt samvete ändå! När ska man lära sig vara schysst mot sig själv? Håller med om bilreklamerna för övrigt, älskar den med Zlatan som du länkade!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.