Outfits

Navy blue and Italian leather

Medan jag försöker bemästra min första arbetsdag efter två månaders ledighet, så bjuder jag på lite för många bilder på mig själv. Den som känner att det är för mycket får helt enkelt blunda.

Jag ville mest bara visa min fina väska som jag köpte i Barcelona. Vid första anblick kan den med någorlunda modekunskaper tro att väskan kommer från Hermès eftersom att spännet ser ut som ett H, men så är inte fallet. Jag hittade denna marinblå skinnväska i en liten butik i stadsdelen El Born. Den som känner mig vet att jag älskar väskor och att de gärna får vara så unika som möjligt. Jag gillar att vara någorlunda ensam om mina fynd och den här modellen kommer jag nog inte springa på i första taget.

Sedan kom jag på att väskan förvisso inte syns så himla bra på bilderna, men vad gör det när jag då får en chans att gästspela som fashionabel influencer. Sedan är ju frågan om jag influerar särskilt mycket. Jag hoppas i alla fall inte att det mestadels är för att köpa saker utan kanske mer bidrar till sådana där livsnjutarinfluencer. Som att cykla ut en tisdagskväll för att fånga det magiska ljuset innan solnedgången och äta glass till middag (skulle inte rekommendera att göra det där sista alla dagar i veckan dock, även om det går emot mina principer). Sådant som gör livet härligt. Sedan är vackra väskor med en minnesvärd historia en fin bonus på det.


Skjorta från H&M Divided och gammal kjol från Gina Tricot. Örhängena är från Pilgrim (ett av mina favoritmärken när det kommer till smycken) och solbrillz från & Other Stories (länk till den modellen HÄR).

Alla bilder är tagna av min kära vän Daniela Arango.

Skorna från Superga köpte jag förresten på rea i vintras och det tog mig ett halvår att ens börja tycka om dem. Jag kände att de såg lite klumpiga ut på mig, men nu älskar jag dem och har dem på mig varannan dag. Fläckarna passar bra med alla mina små sår, blåmärken och myggbett.

Sådär ja. Slut på selfies. Dags att jobba!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.