C'est la vie

Nästan klart


För ett par veckor sedan såg det ut såhär.


Nu ser det ut såhär. Golvet ska fogas och sen ska dusch, toalett och vasken installeras.

Så här ser mitt badrum ut nu. Det börjar bli klart som ni ser. Sen har det blivit större också så jag får en riktig dusch. Innan var det så litet så hela golvet var blött efter jag duschat. Det var lite jobbigt för mina gäster jag ibland inte hann förvarna om att jag precis duschat. Däremot är min lilla walk-in closet borta som låg till höger om badrummet. Det känns tråkigt såklart eftersom det var en så bra förvaringsdel. Men att ha ett större badrum väger över. Nu kan jag äntligen ha en badrumsmatta. Det är det enda jag kan tänka på. Vilken färg jag ska ha på badrumsmattan. Det måste ju passa ihop med handdukarna. Såklart.

Nu har jag äntligen skrivit klart ett arbete, det ska bara finslipas lite men det gör jag innan jag lägger mig. Dags för en välförtjänt middags- och tvpaus.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Så skönt att det nu börjar bli klart! Förstår att du längtar hem.
  Visst är det viktigt med badrumsmattan också haha Jag kör också matchning med handdukarna där 😉
  Kram

 • Samantha

  Så fint! Äntligen, eller?:D Mmm, färg på badrumsmattan är ett viktigt val – den måste matcha handdukarna; den måste vara uppmuntrandedet för att det är bland det första du ser när du vaknar och kisar ner i golvet för att du var tvungen till att tända lampan för att se vart du sätter dig; den måste vara så där lagom gosig att stå på när man kliver ut ur duschen men inte för mycket så att det lätt går att dammsuga upp allt förbaskat hår; den får inte vara hal så man riskerar att flaxa omkull när man är naken, eller för den delen påklädd (men värre att vara naken och trilla eller hur?); och inte allt för dyr så att man kan byta ut trasan när man tröttnar på den 😊

  Haha tror jag flippade lite men håller ändå med mig själv;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.