C'est la vie

Snart är jag hemma igen

Jag är så trött idag så jag nästan somnade i förmiddags för förläsningen. Det var riktigt svårt ibland att hålla ögonen öppna. Nästan så jag hade kunnat somna så. Sittandes. Det hade nog inte läraren gillat. Jag lyckades dock hålla mig vaken. Just nu känner jag mig helt groggy och yr. Egentligen tänkte jag hänga med syrran på en springtur senare, men jag tror det får bli plugg i soffan och… ja sen stannar jag nog kvar i soffan. Först ska jag hem till lägenheten och kolla hur långt de kommit. Nästa vecka ska det vara klart men kanske kan jag flytta tillbaka innan dess. Förra veckan var de klara med grunden och förhoppningsvis har de lagt kaklet nu. Vi håller tummarna va?!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.