C'est la vie

Our last summer day

Igår var det verkligen sista sommardagen. Jag och en vän gick en långpromenad runt hela Malmö. Eller ja, nästan i alla fall. Jag tror vi gick omkring 1 mil. Men det var så himla trevligt och eftersom vi inte setts på nästan ett år hade vi massor att prata om. Det kändes så i alla fall. Idag känns det som att sommaren är ett minne blott. Det är helt grått ute och regnet ligger i luften. Jag ska iväg till skolan strax för att gå på veckans första lektion i Key Account Management. Just nu är jag lite sen, sängen var så skön så jag ville inte gå upp. Det märks att vi börjar gå mot mörkare tider. Det är svårare att komma upp på morgonen.

Hoppas ni alla får en underbar måndag!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.