Weekend

När veckan vände mot det bättre

Jag läste de senaste dagarnas inlägg och insåg att jag tack vare mitt guldfiskminne hade skrivit samma gnäll två dagar i rad. Kanske inte så inspirerande att läsa om? Helgen har däremot börjat bra. Igår hängde jag som sagt hemma hos Julia. Det var precis det jag behövde. Vi lagade ihop en riktigt god middag, jag tränade mina biceps med hennes tunga tallrikar och sedan tittade vi på filmen I, Daniel Blake. ”Den var braaa!”, snyftade Julia efteråt (SPOILER ALERT!) medan jag önskade att vi hade valt en film som inte efterlämnade samma dystra känsla som Lilja 4-ever. Idag bjöd jag över Louise på frukost och efter det cyklade vi bort till Café Dornonville och har suttit här i några timmar med våra datorer samtidigt som vi tryckt i oss kardemummabulle och pimplat kaffe. Louise håller på att skapa en hemsida och jag har agerat feedback, men jag har även fått lite annat gjort.

Nu ska jag cykla hem och ta en powernap. Madde är gräsänka i en vecka och har lämnat dottern till sina föräldrar tills i morgon, så vi tänkte gå till lämplig bar för ett glas vin eller liknande. Troligtvis blir det Paddy’s Vin&Ginbar för den är så mysig. Det blir trevligt att komma ut lite för nu har jag tillbringat tillräckligt många helger i fläckiga pyjamasbrallor framför Netflix.

Vad har du för dig ikväll? Fest, mys eller mittemellan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.