C'est la vie

A real catch

Njuter på Bo-Kaap i Kapstaden. Solen, gör mig en lycklig kvinna i höst och visa dig ofta.

Den här veckan kommer inte gå till historien som den roligaste i mitt liv, that’s for sure. Om någon skulle pitcha veckans tidslinje till mig skulle jag lämna rummet. Planerna har ändrats flera gånger den gångna veckan, på grund av helt oförutsedda och legitima anledningar, men det efterlämnar ändå en viss besvikelse över att saker och ting inte blivit som jag hade tänkt. Särskilt när jag redan känner mig bitter över att sommaren är över.

Utöver detta så har jag faktiskt någonting spännande på gång för när allt kommer omkring så är inte mitt liv totalt värdelöst bara för att jag haft en mindre bra vecka. När allt är spikat och klart så ska jag berätta. Plus att jag ju måste svara på era mail och kommentarer. Jag ser er! Jag hör er! Jag lovar att ta mig tid till att svara under helgen! ♥

Nu ska jag ta en dusch och dra på mig mina skönaste mysbyxor, sedan pysa hem till Julia för middag och filmkväll. Det blir en bra avrundning på den här veckan. Så kan vi ligga där i varsin hörna av soffan medan vi fiser och rapar ikapp. Jag fattar inte varför vi två är singlar. Vilken kille skulle INTE vilja ha oss? Riktiga kap, indeed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.