Beauty,  Shopping

När livet är en fest 🎊

Även om jag för det mesta gillar att gå enkelt sminkad med endast mascara, om ens det, så är det kul att framhäva ögonen lite extra ibland. Som att dutta på lite skimrande ögonskugga vid speciella tillfällen. Jag köper inte så ofta nytt smink eftersom att jag har ganska mycket sedan innan. När man inte använder det varje dag så räcker det i flera år. Jag vet att det sägs att man inte ska ha sminkprodukter så länge men jag har aldrig haft problem med utslag eller allergier, trots känslig hy.

Hursomhelst. När jag flög till Oslo så hittade jag det här söta lilla reseetuiet från Clarins med åtta olika ögonskuggor. Jag tippar på att dessa kommer räcka i fem år, hehe.

Dessutom är det en perfekt storlek för att ta med på resor eller i väskan när jag inte hinner sminka mig innan jag går hemifrån. Vilket egentligen är anledningen till att jag inte sminkar mig särskilt mycket. Jag tycker inte om att lägga tid på det.

Dessutom köpte jag den här ögonfranböjaren från Guerlain, som skulle kunna liknas vid Rolls Roycens ögonfranböjar. Den är ganska dyr på exempelvis Kicks men på tax-freen kostade den nästan hälften så mycket. Då kändes det lite mer värt det. Jag hade den för några år sedan också och har inte hittat någon bättre efter det. Så vi hittade tillbaka till varandra.

Idag hann jag i vanlig ordning bara med att måla på mascara på en skumpig buss på väg till jobbet, men det funkar ju det med. Det kan inte vara fest varje dag, som jag brukar säga till mina elever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.