Spontant

Min helg var allt annat än tråkig och jobbig. Den var snarare både mysig och rolig. Eftersom att jag är en person som inte gillar att boka upp mig i förväg så händer det att jag vaknar upp på helgen och känner mig lite smådeppig om jag inte har några planer. It’s comes with the package, så att säga. Samtidigt har det gjort att jag dels trivs väldigt bra i mitt eget sällskap, och dels att det finns utrymme för spontana möten.

Som igår när jag hängde med den här trion för andra gången på ett dygn. Inte nog med att de i lördags av en slump traskade förbi mig när jag precis hade satt mig utanför Östra Kaffebaren med en islatte och chokladboll, så att de sedan sköt på mathandlingen för att sitta ner och fika med mig. Jag lockade även ut dem på en promenad bort till Dolce Sicilia igår. Den där lilla söta minimänniskan med leopardbyxor stod på andra sidan gatan och ropade exhalterat ”Hej Koestiiin, vi ska gå och äta vit glaaaass med dig!”, (eller något sådant… jag är ju halvt döv så jag hörde egentligen bara hennes unika tolkning av mitt namnuttal och ”vit glass”. Det där senare är då alltså vaniljglass) när jag kom och mötte dem. Först sa hon att hon nog inte var ”så modig” så att hon kunde beställa sin egen vit glass men efter lite uppmuntran gjorde hon det ändå. Jag vet att hon inte är min avkomma men jag blev ändå lite stolt, haha!

Chloé tog några fina kort med min kamera…

Naturbegåvning helt klart 👌🏼

Älskar dessa två <3

Nu är det måndag igen och jag fick en chock när jag steg utanför porten. Det var så varmt! Tydligen ska det bli 28 grader idag. Helt sjukt. Jag vaknade på fel sida idag känner jag. Har en dålig känsla som inte går att skaka av, men jag hoppas att det vänder. Dags för mig att jobba. Ciao!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen