C'est la vie

My Dresscode

 

 

Även om jag jobbar på ett stort företag där många av männen går i kostym, så finns ingen direkt dresscode. Så vissa dagar när jag är trött och frusen är det skönt att kunna dra på sig converse och en mysig kofta. Samtidigt gillar jag den feminina stilen med pumps och en blus. Det är någonting med klackar tycker jag. Jag tycker ofta att kvinnor i högklackade skor ser så powerful ut på något sätt, OM de kan gå i dem. När jag går i högklackat är det som att mitt självförtroende växer lite. Det måste ju ha att göra med hållningen och att jag kommer upp några centimeter från havsnivån. 

 

Så här såg jag ut idag med jeans och blus från H&M samt vinröda pumps från Din Sko. Jeansen och pumpsen är två av mina favoritplagg och har funnits i min garderob sedan säkert 6-7 år. Så länge de passar och håller ihop kommer jag ha kvar dem. 

 

Hur härligt är det inte med fredag förresten? Inte för att jag på något sätt är trött på jobbet, men det ska bli skönt att ta igen lite sömn. Idag var en ganska stressig dag dessutom eftersom jag hade deadlines på två olika projekt och jag sitter och jobbar på en megaseg dator i väntan på att IT-avdelningen ska bli klara med min nya. Men jobbet är roligt och jag lär mig massor. Nu ska jag se någon serie och äta min hemgjorda Daim-glass.

 

 

0 kommentarer

  • teruko

    Fint att läsa att du verkar trivas så bra med livet nu! Vore också roligt att få veta vad ditt jobb innebär, lite mer "begripligt" för en okunnig i branschen. Bon weekend!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.