C'est la vie

Möte med en (annan) bloggerska

IMG_6270IMG_6266

I lördags åkte jag för att träffa Isa, en härlig värmlänning (jag har en härlig värmlänning även i Malmö, men man kan aldrig få för många av dem i sitt liv) som även hon är bloggerska. Vi hade inte träffats tidigare, men hon visade sig vara precis den friska fläkten som hon ger sken av att vara genom sin blogg. En pratglad, okonstlad och totalt ocensurerad tjej. Är det någonting med värmlänningar eller? Skicka hit fler sådana om ni har på lager i så fall.

Vi satte oss på ett café som heter Louie Louie, ett vego-vänligt hipsterhak i SoFo. Det var som att gå rakt in på ett café på St Knuts Torg i Malmö. SÅ hipster var det. Däremot var det mysigt, och vi lyckades haffa ett bord där vi satt i skydd från de starka vindarna. Tiden bara flög iväg  och vi babblade på så mycket att vi knappt tänkte på att ta några konstpauser (fast blir det ens det när två snackisar träffas?). Om att våga vara modig, vikten av att veta sitt eget värde, att bo utomlands och alla framtidsdrömmar som är så viktiga för livslusten. Efter ett tag så var vi tvungna att säga hej då eftersom att vi båda skulle iväg på andra äventyr. Jag gick därifrån och kände mig full av energi, och glad över att vår blogg-vänskap plötsligt hade gått över till irl-vänskap.

Här kan ni läsa om vad hon skrev om vår träff. Kika in hos henne och säg hej vet jag. Hälsa från mig!

IMG_6283Jag och Isa, varav den senare fick vara i förgrunden. Tycker att det är tillräckligt med bilder på mig i denna bloggen så jag har inget emot att vara bakgrundsdansare för en gångs skull.
//From the other day when I met up with a fellow blog colleague. We had never met before but she turned out to be just as charming and sweet as she gives the impression to be through her blog. We went to cafe Louie Louie at Södermalm where we sat for a while, talking about life and drinking a few cups of coffee. I’m happy that our blogship has turned into a real life friendship.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.