Interior details

IMG_6139 IMG_6140 IMG_6148 IMG_6152IMG_6143

Jag är inte den som vanligtvis bloggar om inredning. Det är inte ett av mina största intressen så jag lämnar över det jobbet till de som kan det där med laserade golv, designlampor och hur man inreder ett sovrum för bästa möjliga sömn. Däremot så måste jag bara visa några detaljer från min kusins lägenhet. Kolla bara in badrummet, med typ världens finaste marmorgolv och söta luftballonger i kaklet. För att inte tala om kakelugnen i vardagsrummet och den vackra stuckaturen längs med taket. Om jag skulle totalrenovera min lägenhet en dag, så skulle jag byta ut mina köksluckor till den här pastellgröna lantliga färgen som de har och lägga svart marmorgolv i badrummet.

Marmor är för övrigt ett material som jag verkligen tycker om. Inte av den anledningen att det just nu är varje modebloggares våta dröm (det känns som att ALLA ska ha marmor nuförtiden?), utan för att det tar mig tillbaka till barndomen. Jag växte upp i ett gammalt hus från 40-talet där en stor del av den fasta interiören bestod av marmor. Golv, trappor, spishällar, fönsterkarmar… you name it. Det är ett så vackert material.

På tal om interiörer, så har jag sett alldeles för mycket av mina egna sådana idag. Solen skiner och det är dryga 20 grader ute, så jag ska cykla bort till Västra Hamnen och möta mamma. En kaffe i solskenet är nog precis vad jag behöver just nu.

0 reaktioner på ”Interior details”

  1. Gudars skymmning!! trodde det var från DIN lägga och var så nära att ge ifrån mig ett djupt avundsjukt vrål över kakelugnen 😉) men snyggt värree ja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen