C'est la vie

Körsång

IMG_6114 (1)

Jag kom nyligen hem från en av de roligaste kvällarna jag haft på länge. Jag var och ”provsjöng” i en kör som jag hittade på Facebook. Man kan säga mycket om Facebook, men det är fasiken bra till mycket ändå. Det är en stor och härlig ensemble som varje tisdag repar hemma hos körledaren. Män och kvinnor i alla åldrar, och dessutom riktigt trevliga allihopa. Fika fick man dessutom och det kostar bara 100 kr att vara med en hel termin. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av körsång och man kommer när man har möjlighet. Det kändes så himla bra så jag tror nog att jag ska gå dit nästa gång också. Jag älskar att sjunga, och har alltid gjort det. Vare sig det har varit i en kör, i korridorerna under gymnasietiden eller hemma i min lägenhet. Dessutom älskar jag att sjunga i tvättstugan. Det är så bra akustik där.

Nej nu ska jag fixa lite kvällsmat. Jag önskar att jag hade haft lite kvarg hemma, men det får nog bli gröt i stället. Jag måste tipsa om två saker. 1. Tet ”After Dinner” från pukka 2. Dessertkvarg med vaniljsmak från Garant. Det senare har så mycket fett i sig att man blir mätt på en liten portion. Är supergott att äta med frysta (eller helst färska) hallon till mellanmål eller som efterrätt.

Förresten, är det någon annan än jag som har ”favoritskedar”? Jag har några som inte hör till mina ordinarie bestick (som jag snott från jobbet eller andra ställen, hehe) och som liksom känns bäst att äta med. Ibland måste jag diska en av dem för att det inte känns rätt att äta med de andra. Snälla säg att det finns andra därute och att jag inte är galen.

0 kommentarer

  • teruko

    Du är i n t e galen! I så fall är jag det också… Gillar kokt ägg på morgonen och det måste jag absolut äta med en tesked jag hittade på en camping i Verdun i Frankrike för minst 25 år sedan. Den är perfekt och oersättlig.

  • Frida

    Jag har med favoritskedar haha. När jag var liten och åt yoghurt i sån där liten plastburk (typ Yoggi Dröm) grävde jag alltid efter skedarna som pappa ”råkat” ta med sig från Thai airways

  • christinestories

    Haha, ja men precis så! Min är en tesked som kommer från Swissair som jag tror att min mamma eller pappa fick med sig hem från en flygning för måååånga år sedan 😊

  • annie

    Jag har också favvo-skedar! Har flera olika uppsättningar bestick och det är bara en av modellerna jag vill äta middag med. Och jag diskar också när vissa skedar/bestick inte känns rätt att äta med. 😃 Skönt att veta att man inte är ensam om det…

  • Sandra

    Jag använder alltid samma sorts tesked i min tekopp! Tur jag har två av dem och mina kommer nog från svärmors kök ???? Så ensam att göra så är du definitivt INTE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.