Shopping

Closet basics

Nytt till garderoben, och smyckeslådan. Jag är en sucker för basplagg och om jag inte hade haft en strimma självdisciplin så hade jag troligtvis ägt tio vita t-shirts och tjugo svarta linnen. Det går inte att få för mycket av den varan enligt min åsikt och eftersom att jag just nu försöker att spara mina slantar så väljer jag bort trendplagg och spontana köp. Jag satsar på att köpa sådant jag har användning för året runt (och här brister alla jag känner ut i gapskratt, men den här gången lovar jag att hålla det). Just snygga t-shirts i vanlig modell har jag letat efter hur länge som helst, men det har inte varit ett enkelt projekt. Hur svårt kan det vara att designa en klassisk jäkla t-shirt? Måste den ha sömmarna på överarmen eller vara oversize? När jag fick se t-shirts i VANLIG MODELL på & Other Stories så kände jag ett stort hopp för modets framtid. 

Dessutom är de sådär härligt lagom tjocka i tyget och riktigt sköna på. Du hittar den HÄR. De finns dessutom i flera färger. Jag önskar att jag hade sett den röda. Jag har fått för mig att jag ska rocka ear hoops också så det fick bli ett par sådana i guld. Det är väl i ropet? Eller är jag sent ute igen?

COS köpte jag en långärmad svart topp.

Väldigt färgglada kläder som ni ser. Jag brukar gnälla på min syster för att hon aldrig bär färgglada kläder, och så kör jag själv på en dyster gråskala. Tur att det då passar bra till min röda väska, hehe.

//New in from COS and & Other Stories. I love basic t-shirts and really needed some new tops in good material. The earrings are also from & Other Stories.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.