C'est la vie

Morning Glory, August Glory

 

 

Så går vi in i augusti. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Augusti är den allra bästa månaden i Paris. Lugnet överallt gör mig så avslappnad. Gatorna gapar tomma under helgen, metron är inte överfull, man kan faktiskt gå på stan utan att svettas och svära över milslånga köer… och framförallt är alla i en skön vacation mode vilket gör parisarna trevliga och tillmötesgående.

 

Efter förra helgen när jag var ute lite för sent, och en vecka utan möjlighet till att ta igen sömn, får det bli en lugn helg. Jag ska ta ett glas med kollegorna ikväll och sedan äta middag med en kompis, men i övrigt tänker jag försöka att sova mycket och bara fixa hemma.  

 

Bilden tog jag förra fredagen klockan sex på morgonen. Ljuset var helt fantastiskt fint sådär precis innan solen gick upp. 

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Jag kan faktiskt tänka mig det! Var på en tripp förra året i augusti, och det var en så härlig atmosfär i hela staden. Nedtrappad men inte mindre exklusiv för det. Får ta och njuta ordentligt nu denna månaden!

  • annasarah

    Ååå jag känner exakt detsamma!! hade ångest fr att komma tillbaka till stan efter fem veckor på landet. Men kom i lördags – och vilken skillnad. Så skönt!!!

  • teruko

    Det är fantastiskt med en storstad som Paris, när den vaknar på morgonen. Ljuset, all aktivitet – typ renhållning etc – som vi annars inte ser. Så värt att vakna till /gå hem till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.