Weekend

Lazy Saturdays

 

 

Lata helgmorgnar är bland det bästa jag vet. Till vardags äter jag sällan frukost hemma på grund av tidsbrist (läs: för att jag snoozar för länge) så det blir oftast en macka eller yogurt med müsli framför datorn på jobbet. Mina franska kollegor tittar frågande på mig när jag gör i ordning mina knäckemackor med herrgårdsost som jag smugglade med mig sist jag var i Sverige. Fromage le matin? Oh là, je pourrais pas! 

 

Hur som helst. På helgen gillar jag att lyxa till det. Äta frukost länge, gärna med ägg och färsk frukt. Idag blev det fikon direkt från frukt- och gröntmarknaden bredvid min port. Till det den allra godaste kokosyogurten, som är svindyr men värd varenda centime

 

Nu ska jag gå till något brasserie och dricka en kaffe samt läsa några kapitel ur min bok.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.