Health & Fitness

Morgonträning, smoothie och Stockholmsplaner

 

Gissa vem som var på gymmet klockan åtta i morse? Jag! Så himla stolt. Jag hade egentligen tänkt gå dit ännu tidigare, men jag kunde inte somna igår och vaknade halv sju och var så himla trött och hungrig, så jag drack lite blåbärssoppa och åt en rostmacka med sylt medan jag vaknade till. Så himla skönt att starta dagen med att träna. Jag har haft svårt senaste tiden för att motivera mig till träningen, men det känslan efteråt är oslagbar.

Sedan har jag messat lite med Linda angående helgen i Stockholm. Vi håller på att planera middagar, brunch och vin ute. Tydligen är det omöjligt att gå ut och äta spontant i Stockholm..? Verkar ju riktigt jobbigt att alltid behöva boka bord en vecka i förväg. Då får man ju typ boka på flera olika ställen och ta det man känner för, haha. Om man inte är någon, eller känner någon som är någon. Då verkar det som att det går att gå ut och äta spontant i Stockholm. Jag vill gärna äta på Nybrogatan 38, men det är helt fullt redan. Så är det minsann inte i Malmö, förutom på lönehelgen.

 

Jag gjorde en så himla god smoothie efter träningen så jag känner att det är min skyldighet att dela med mig av receptet. Eller recept och recept, det är bara att slänga ner alla ingredienser och hoppas att det blir bra. Så gör jag varje gång. I denna hade jag: frysta hallon, spenat, morot, ingefära, päron, kokosflingor, gojibär, havrekli, rågflingor, yogurt, vaniljsocker och honung. Som ni ser så behövs nästan inga ingredienser… Riktigt smarrig blev den! Passande nog äter jag frukost på mitt Stockholm-underlägg. Påminner mig om att jag måste till Svenskt Tenn.

 

Nu ska jag duscha, stryka två skjortor och diska inom loppet av en timme. Multitasking är inte min starka sida, men det ska nog gå. 

 

0 kommentarer

  • Emelie - Berlin, Berlin

    Men va?! Varför är det så omöjligt att kunna gå ut och äta i Sthlm? 😟 nu fattar jag varför en kompis var så orolig över att inte få nån plats på en sportbar i Berlin under VM. Jag skrattade högt. Det ger ytterligare ett minus till Stockholm. Inte bättre av att det är så sjukt dyrt. Insåg igår att jag absolut inte har en anledning att tycka att bruncher som kostar 12€ är dyra 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.