Copenhagen

An afternoon in Copenhagen

 

Jag spenderade hela eftermiddagen i Köpenhamn, och kom hem för någon timme sedan. Det var så skönt att strosa runt i det fina vädret utan någon stress. Jag provade en massa kläder, men kom till slut inte hem med ett enda klädesplagg. Jag var nära att köpa ett linne på & Other Stories, men hejdade mig när jag såg priset. Dessutom hittade jag de perfekta svarta jeansen, men de var så tighta i midjan så mina stackars tarmar troligtvis hade fått blodstopp om jag hade suttit ner med dem i en timme. Himla typiskt ju. Däremot hittade jag ett så himla fint halsband som jag bara var tvungen att köpa. Ni ska få se sen! En svindyr kaffe i solen blev det också. Tur att den var god för den kostade typ 65 svenska kronor (lämnar utrymme för uttryck som ”oh lord!” och ”hujeda mig”). Jag var i akut behov av koffein och socker och nöden har ingen lag, eller prislapp.

 

Nu ska jag ner och slänga in lite tvätt och sedan packa inför i morgon. Är det ”sommar” nu i Stockholm? Vad ska man packa med sig? Obs på att jag fungerar efter sydeuropeiska temperaturer. 10 grader = vinter, 18 grader = vår och 23+ grader är sommar. Haha.

 

//Back home after an afternoon in Copenhagen. I tried on a million things, but it was either not worth the money or didn’t suit my figure. I did buy a really cute necklace though, which I’ll show you very soon. It was nice to have an entire afternoon just strolling around. I also had the most expensive coffee ever. You know when you really need coffein and sugar, then there are no upper price limits, haha. I’m off to Stockholm tomorrow so I need to do some laundry and start packing. Not sure what to bring. The forecast says 17-18 degrees. I barely remember how to dress for those kind of temperatures. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.