Malmötips,  Weekend

MJ’s Cocktail Bar

Jag bjöd hem mina grannar på ostkväll men fick ställa in den spontana inbjudan på grund av att jag känner mig lite krasslig igen. Från början hade jag en önskan att gå till en mysig bar och dricka någon snitsig drink ikväll men de flesta ha planer på annat håll ändå. Min spontanitet går inte alltid ihop med svenskars förmåga att planera sina helger långt fram i tiden. Det här att boka upp både lördag och söndag tre veckor i förväg kommer jag aldrig förstå mig på. Jag vet de som inte har en ledig helg fram tills jul. Det verkar så stressigt och påtvingat men det handlar såklart också om vad man är för en person.

Hur är du där? Planerare eller spontanare?

Om jag nu hade haft energi och sällskap för att hänga på en bar ikväll, så skulle jag gärna gå till MJ’s på Hotel Mäster Johan. Ni minns kanske att jag skrivit om den tidigare? Hotellet har genomgått en renovering och blivit lite trendigare än det tidigare var. Bilderna är från en lördag i september när Madde bjöd mig på en himla trevlig och god middag på Plockepinn vilket följdes upp av vindrickande och typisk ”titta-på-folk-och-diskutera-vad-deras-story-är”, samt en fredagsafterwork för ett par veckor sedan.

 

Min vackra vän och väldigt små tallrikar med tapas på Plockepinn. Det var lite komiskt när vi fick in en liten mini-assiett åt gången som vi åt från med stora bestick. Gott var det i alla fall!

Inredningen på hotellet är så fin. Jag älskar färgerna och atmosfären.

Många vinglas-bilder här märker jag… Andra gången jag var i cocktailbaren på MJ’s hade de öppnat ett till rum bakom restaurangen. Det kändes inte som att jag var i Malmö utan snarare vilken annan storstad som helst. För någon som ibland anser att Malmö är lite för litet är det tacksamt med sådana här ställen. Om jag nu slutar vara så himla krasslig varje helg så vill jag gärna gå tillbaka dit snart. De har även en restaurang med riktigt god mat.

Nu ska jag byta om till pyjamas, slänga ihop en sallad till middag och hitta en mysig film att titta på.

Hoppas att du har en riktigt fin lördagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.