C'est la vie,  Tankar & Funderingar

Mardrömmar och semesterdrömmar

Det har som bekant ekat tomt här de senaste dagarna. Jag har inte orkat skriva alls. Jag känner mig så trött och sliten just nu. Sådär så att jag knappt orkar gå upp ur sängen på morgonen och har svårt för att formulera en enkel mening i slutet av arbetsdagen. Igår kom en kompis över på middag och när jag stod där och stekte bacon så insåg jag att det var helt tomt i tankegångarna. Jag hade ingenting att säga. Vi såg en halv film sen orkade jag knappt hålla ögonen öppna mer. När min kompis gått hem och jag hade som mål i sikte att 1. borsta tänderna 2. sätta på mig pyjamas 3. släcka lampan och sova, så kom jag på att jag hade glömt bort tvätten. Jag trodde att jag skulle komma ihåg att gå ner till tvättstugan i morse och hämta handdukarna i torktumlaren men de ligger såklart kvar där fortfarande. Fan.

Annars då? Min kollega har varit borta en vecka. Först för att ta hand om sin influensa-sjuka pappa, och sen blev hon också sjuk. Så det har varit intensivt på jobbet. Jag drömmer obehagliga stressdrömmar om spindlar och stulna kläder, glömmer viktiga saker och igår vaknade jag kallsvettig två gånger under natten så att jag fick gå upp och duscha av mig. Igår skrev jag ”Hej Magnus!” i ett meddelande till min farbror Gustaf. Jag tror att jag kanske behöver semester.

*kollar lågpriskalendern på sas.se*

I helgen ska jag göra en plan över de röda dagarna och boka in någon resa. Jag behöver någonting att se fram emot. Just nu lockar det att dra iväg själv på en långweekend till Italien. Rom kanske? Eller Milano.
Nu ska jag svepa en till kopp kaffe och efter det är det nationella prov i matematik. Inte för min del då. Om jag ska försöka se livet från den ljusa sidan så är det ju hyfsat skönt att slippa gå i tredje klass igen. Plus att min före detta kollega Amanda nyss skrev och berättade att hon kommer och hälsar på med sin lilla son idag. Kul!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.