Brussels,  Travels

Sunday stroll in Brussels

Med ett tjockt molntäcke över Malmö, blickar jag tillbaka till en solig söndagsförmiddag i Bryssel. Innan jag tog mitt pick och pack för att flyga hem till Svealand så gick vi ut en promenad för att äta frukost. Bryssel var så fridfull och helglugnet genomsyrade staden. Alla vägarbeten hade avstannat, människor satt på uteserveringar med ansiktet mot solen och endast några turistbutiker var öppna. Lite som en söndagsmorgon i februari kan vara i Paris.

Jag var på quiz igår kväll med en kompis och känner att de där två glasen vin satte sina spår. Jag vaknade med huvudvärk men det kändes lite bättre efter att jag svept ett glas med Treo. Quizzet var riktigt kul faktiskt, även om vi tyvärr inte vann. Det föll när vi skulle räkna ett mattetal, och på en massa annat förstås. Trots att jag är seg idag så uppskattar jag verkligen sådana mitt-i-veckan-händelser. Ni vet ju att jag alltid förespråkar vardagslyx och att inte bara leva för helgen, men de senaste månaderna känns det inte som att jag levt som jag predikat. Trötthet, brist på motivation och kylan har mer eller mindre gjort mig till ett djur i dvala. Så det är fint att tanka energi med roliga vardagsaktiviteter ibland.

Nu ska jag bara ta mig genom den här dagen, sedan är fredagen runt hörnet. Den kommande helgen har jag inte så mycket planer. Jag vill verkligen bara ta det som det kommer och inte boka upp mig i förväg med diverse folk. Titta på film och äta långa frukostar. Inte slösa en massa pengar i onödan. Det är det enda jag planerat.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.