Music & Culture

Malmö Konsthall

IMG_6641 IMG_6638 DSCF8167 DSCF8169 IMG_6646 IMG_6635Det svartvita fotot på bilen (samt bilden på mig dårå) är taget av min kompis Ina. Jag tyckte att det var så fint så jag lånade det av henne, hehe. 

Några bilder från Malmö Konsthall och en utställning som jag och Ina var på i fredags. Det var väldigt märklig konst och ingen av oss förstod riktigt vad som ville sägas med den, men eftersom Ina var nyfiken på konsthallen och det var gratis inträde så kändes det värt tiden.

Jag ska erkänna att jag inte direkt är den där kulturella och konstnärsintresserade personen som springer på museum och utställningar titt som tätt. Jag brukar mest intressera mig för mina vänners konst för de skapar så fina grejer (kanske är jag lite partisk?). Till exempel borde ni kika in hos min kompis Anna Engebrethsen och hennes vackra målningar. Kolla in den här liksom – gaah! Så fin.

Lunchträningen blev aldrig av, men däremot kom jag iväg på ett pass nu på kvällen. Oh. Là. Là. Det är allt jag har att säga. Det var inte nådigt kan jag lova er. Efter en stund sneglade jag på klockan och kände mig nästan lite smått förtvivlad när jag märkte att det det bara gått en kvart och att jag skulle vara tvungen att överleva ytterligare 15 minuter. Jag ska upp tidigt i morgon så nu tänkte jag se på Downton Abbey och äta lite glass under täcket innan jag lägger mig.

0

0 kommentarer

 • Johanna Utterberg

  Vilka fina bilder och kul att gå till konsthallen även om man inte är så insatt eller jätteintresserad, ser häftigt ut! 😊 Och duktigt av dig att komma iväg på träning, härligt!! Ska svara på ditt mail alldeles strax, har inte hunnit eftersom jag jobbade hela dagen igår. 😉

 • christinestories

  Åh ingen fara med mailet hörru. Det har jag full förståelse för. Ibland kommer livet emellan och så 😉 Och ja det är trevligt med lite kultur ibland!

 • Martin

  Ja just det, den finns ju också…, nu kommer jag ihåg! Det var väl sent 70-tal gissar jag, andra halvan i alla fall. Jag sprang nog runt några gånger medan pappa gick sin runda. Jag tittade mer på skulpturerna än på bilderna. Mamma satte sig nog efter en stund. Malmö museum var ju helt klart mer intressant för en tio åring. Tack för påminnelsen.

 • christinestories

  Jaså så det har funnit så länge? Intressant! Det visste jag inte. Och ja, Malmö Museum var kul när jag var liten också, men är nog inte lika ”stort” som man minns det 😊

 • Sandra

  Jag missade helt Malmö konsthall!! Jag blev lite sugen nu när jag ser dessa vackra bilder men fattar att det verkar vara lite random konst? Förstod inte heller vad som ville sägas. Men WOW din kompis Anna målar ju som en gud!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.