Music & Culture

Makes me feel like I can’t live without you

 
 
Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny all the broken ones but i’m the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it’s hard to know
which one of us is caving
 
 
Hittade den här låten inne på den här bloggen och nu spelas den på repeat hela tiden. Jag tycker den är så himla vacker.
 
Ibland känns det som låttexter är det enda som behövs för att beskriva känslor, händelser i livet och tankar. Musik får mig att gråta, skratta, leva, hoppas, minnas, sakna, dansa… Allt. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte fick lyssna på musik. Det är som luft för mig. Jag skulle få svårt för att andas utan det.
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.