Outfits

Making plans

 

 

Det är lite varmare här nu så man behöver inte ha dunjacka och vinterskor. I stället passade jag på och tog mina converse vilket kändes underbart efter att ha gått i högklackat flera veckor i sträck. Jag hörde till och med fåglarna kvittra när jag var ute i eftermiddags. Sådant får mig att känna lyckokänslor. I övrigt har jag spenderat eftermiddagen med Pascal på Starbucks. Han pluggade och själv försökte jag jobba men kände mig lite okoncenterad. Vi gjorde i alla fall planer för i morgon och resten av våren. Nyttiga planer. Vad det är får ni reda på då. Nu blir det middag och film här hemma.

 

Kjolen är en gammal avklippt från Crocker, t-shirten från COS, halsband från H&M och koftan köpte jag på på Mango på rean. Kashmir och siden för 20 euro. Man tackar!

 

 

 
0

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.