C'est la vie

Sunny Monday

 

 

Just nu är jag ganska trött på kulturkrockar, Paris-krångel och dryga parisare. Jag skulle nog behöva komma bort några dagar eller en vecka. Helst till en plats där det är varmt. Där jag kan glömma alla bekymmer för några dagar och bara vara. Hämta energi. Tyvärr finns det inte möjlighet till det nu så jag får hålla ut till våren.

 

När jag vaknade i morse var jag så trött och kände mest för att ligga kvar i sängen hela dagen. Sedan tittade jag på mobilen och såg att jag fått ett sms där det stod att det var blå himmel idag. Plötsligt kändes måndagen lite bättre.

 

Paris är otroligt vacker de dagar då solen skiner. Det går inte att förneka.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.