C'est la vie

LUND

received_10153626198897105 IMG_5978 IMG_5992 IMG_5994Fyra bilder från igår när jag var i Lund. Min kompis föreslog att vi först skulle köpa lite fika och sätta oss i Botaniska Trädgården i Lund. Det var så härligt väder så det kändes trist att vara inomhus. Jag tog lite bilder så jag tänkta sätta ihop ett inlägg om den parken också för det var så vackert där. På första bilden är jag faktiskt precis på gång med att ringa om ett jobb, fastän det ser ut som att jag scrollar genom mitt Instagram-flöde. Det gjorde jag kanske också. ingen vet förutom jag. Vi åkte sedan vidare till St Jakobs Stenugnsbageri där vi satt någon timme och försökte vara lite effektiva. Om jag behöver rensa skrivbordet på min Mac? Svar ja. Jag gör det i morgon, eller nästa vecka någon gång.

Nu ska jag fortsätta med alla mina dagliga måsten. Jag har en deadline idag på en ansökan så det ska jag fixa med. Dessutom måste jag tvätta klart det jag inte hann med igår. Är det inte tråkigt ibland att vara vuxen? När man vet att man måste göra en massa saker man helst vill slippa. Som att tvätta en hel lördag, handla toalettpapper i panik klockan nio på kvällen eller rensa ut kylen och hitta en låda med mögliga matrester. Det finns helt klart roligare saker att göra med sin tid. Tyvärr (eller som tur är kanske jag egentligen ska skriva) bor jag inte hemma längre och har ingen mamma eller hushållerska som hjälper mig. Det är bara att bita i det sura äpplet.

//Some pictures from yesterday when I was in Lund. We bought some coffee and went to the Botanical Garden, and after that had another coffee at St Jakobs Stenugnsbageri while working a bit. Now I need to continue with all the grown-up stuff that we all have to deal with. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.