Tankar & Funderingar

Looking back on 2014

 

 

Det är bara ett par dagar kvar på 2014. Året som varit det mest händelserika i mitt liv, i alla fall när det gäller förändringar och personlig utveckling. Jag tror att det här var året då jag landade i mig själv och insåg vad som är viktigt i livet. Vad jag behöver göra för att vara lycklig och må bra i mig själv och i de relationer jag har till andra människor. Om inte jag mår bra så mår inte andra i min närhet bra heller. 

 

Mitt år har sett ut ungefär såhär:

 

Jag blev singel efter fyra år tillsammans med C

Jag levde ett härligt singelliv 

Jag träffade nya kompisar, både här och i Paris

Jag 

Jag festade till gryningen på fester och klubbar

Jag fick besök från fina vänner

Jag grät av frustation och olycka…

… men skrattade ännu mer

Jag sa upp mig från mitt jobb

Jag flyttade hem till Sverige

Min kusin gifte sig med sitt livs kärlek

Jag var med i en teaterpjäs

Jag reste till välbekanta och nya platser

Jag började på nytt jobb i Köpenhamn

Jag fick en bättre inkomst och började kunna unna mig saker

Jag insåg vilka underbara vänner jag har (jag älskar dem med hela mitt hjärta!)

Jag insåg att det finns människor som är villiga att hjälpa andra utan att kräva någonting tillbaka för det

 

Jag kom på mig själv med att vara genuint lycklig för första gången på två år. Ni vet den där lyckokänslan när man inte kan komma på någonting negativt med ens liv? Så har jag känt flera gånger i år. Visst har jag mina dagar då det krisar. Då jag gråter en skvätt och känner mig lite ensam. Då jag saknar den där personen som jag lämnade kvar i Paris. Men det kommer allt mer sällan.

 

Såhär sista dagen på året vill jag passa på att tacka er för att ni är ni. För era peppande ord, stöttande kommentarer och insiktsfulla tankar. Ni anar inte så tacksam jag är för att ni bryr er och tar er tid för att skriva ett par rader till mig. Det är fint som snus det.

 

Jag önsker er alla en riktigt härlig nyårsafton. Jag hoppas att hur ni än firar den får en trevlig kväll. Om det är någon som sitter ensam ikväll, är sjuk eller går genom en jobbig period så har ni mina tankar. Från en som varit på botten, så kan jag intyga att saker och ting alltid löser sig på ett eller annat vis. Tänk på att visa omtanke och kärlek till de som behöver det allra mest.

 

 

Massor med kärlek och ett GOTT NYTT ÅR!

 

 

 

 

 

 

0

0 kommentarer

 • teruko

  Gott Nytt År 2015 till dig också! Det började med dina härliga Parisfoton, men efter hand har jag lärt mig uppskatta även din person, hur okänd du än är egentligen. Sån´t känns bra! Hoppas du går ett fint kommande år till mötes!

 • Maria i Toulouse

  Bonne Année 2015 från Toulouse!!! Julen firades i Sverige med gröt och skinka och nyårsafton här i Toulouse med champagne och gåslever. 😊 God fortsättning på det nya året Christine!

 • Christine&Paris

  Tack, vilka fina ord. Det värmer att höra. Och detsamma, du verkar vara en väldigt sympatisk och empatisk person. God fortsättning! Kram, Christine

 • Eva

  Gott nytt 2015, själv! Vilken resa du ändå gjorde 2014, många erfarenheter att bära med sig! Själv tycker jag oftast att nyår för med sig vemod på något sätt, så jag är alltid lite lättad när det är över. Också alltid skönt att veta att januari för med sig mer dagsljus!

 • Christine&Paris

  Gott nytt 2015 Eva! Jag känner mig mest lättad. 2014 var ett tufft år, så det är skönt med en nystart 😊 Hoppas du får en bra år. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.