C'est la vie

Let’s talk about this

 

Kolla in chauffören i bussen bakom mig på bilden. ”Har du käkat blängsylta eller? Jag har en blogg fattar du väl!”

 

Igår kväll träffade jag Solli, Robin och Anders efter jobbet. Jag har inte träffat Solli på säkert ett år så det var riktigt trevligt att mötas upp. Vi satt ett bra tag på Café des Initiés och pratade om allt möjligt som utlandssvenskar ofta pratar om. Som hur irriterande oeffektiva fransmän är, de fruktansvärt dåligt isolerade och planerade lägenheterna (Robin och Anders berättade att de har ett trasigt eluttag bakom sin diskho… smart placering!) och den ständiga huvudvärken med la sécurité sociale. Det var väldigt trevligt men jag märkte verkligen att jag behöver en paus från Frankrike och Paris. Jag är inte nådig i min kritik mot det här samhället just nu, haha.

 

Anders efter ett tag: Fast det finns ju positiva sidor med att bo här också.

Vi andra: Hahahaha!

 

När jag kom hem breddes irritationen på när pojkvännen för femtioelfte gången inte stängt dörren ordentligt efter sig. Det var bara för mig att putta upp den med handen, vilket hade varit lika enkelt för en inbrottstjuv. Han var hemma, men stod på gården och rökte. Jag hann vara i lägenheten i nästan 20 minuter innan han kom tillbaka och hade jag inte varit där då hade någon kunnat gå in och sno allt vi äger. Det händer även att jag vaknar på morgonen och upptäcker att dörren stått öppen hela natten. Det känns ju tryggt! Med tanke på att det springer byggjobbare i huset just nu och porten ofta står öppen under dagen vet man ju aldrig vem som befinner sig i huset. 

 

Hur som helst hade jag en trevlig kväll igår.

 

Nu är det fredag. Äntligen! Dags för veckans sista arbetsdag. Äntligen!

 

 

Ps. PMS is a bitch. Den som uppfann det kan inte haft alla hästar hemma. Punkt.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.