Tankar & Funderingar

I learn as I go

 

 

Jag jobbar i Paris 2éme arrondissement. Det är ett ganska trevligt område ungefär mitt i smeten med la Bourse, Sentier och Grands Boulevards som en triangel runt om.. Jag gillar det för det är nära till allt och jag har bara mellan 20 och 30 minuter till/från jobbet. Andra bilden är gatan där vårt kontor ligger.

 

Jag sitter här framför datorn, lyssnar på soft musik och äter wok till lunch. Vissa dagar är det skönt att ha en paus för sig själv mitt på dagen, tycker jag i alla fall. Jag har förresten börjat hitta tillbaka till min motivation. Den försvann för ett tag sedan och de senaste veckorna har jag känt mig trött och less på det mesta. Efter ett samtal igår med min manager (vi har dem några gånger per år för att prata om ens utveckling, feedback och eventuella projekt) kändes det dock som att jag fick en ny gnista. Det kändes skönt att höra om positiva sidor hos mig själv som jag inte ens visste om och höra att jag har deras förtroende. Jag är ganska analytisk som person och kan utvärdera andras situationer, relationer och problem. Sedan när det kommer till mig själv står jag ibland handfallen. Då är det bra att få sig själv utvärderad av någon annan.

 

Nu måste jag bara jobba på de sidor hos mig själv som kan förbättras. Det är ju det bästa med livet egentligen. Att man alltid utvecklas och lär sig nya saker hela tiden. Både hos sig själv och andra.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Mina gamla hoods 😉 Gillar av förklarliga skäl denna del av Paris. Framför allt är det nära till allt, sedan gillar jag de mysiga små gatorna med spännande caféer, barer, restauranger och butiker. Bra initiativ av er chef att ha sådana samtal, det är jätteviktigt att få feedback på det man gör – bra som dåligt. Det är så lätt att man bara kör på utan att reflektera. Detta gäller allt i livet. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.