C'est la vie

Daim Ice Cream

 

 

Jag gjorde min egna Daimglass förra veckan. Jag gör den inte från grunden såklart, men det är alla fall min blandning. Du behöver 3 Daimbitar, vanilj- och chokladglass samt en låda att frysa in blandningen i. Låt glassen bli lite mjuk, hacka daimen (jag brukar först slå sönder dem mot bänken, sedan lägger jag bitarna i en plastpåse mellan en handduk, sedan slår jag försiktigt med en hammare) och blanda allting. Jag gillar när bitarna är lite större. 

 

Då det är dåligt väder här, jag är fattig som en kyrkråtta till den 1:a och inte är på särskilt bra humör tänkte jag åka hem nu snart och spendera min kväll i sängen. En film, glass och 9 timmars sömn är vad jag behöver. I morgon kommer vara en bättre dag. Det känner jag på mig. 

 

 
0

14 kommentarer

 • Linn

  Ang dina senaste inlägg; skönt att du är ärlig när saker och ting inte är "supreme!" helatiden! Har själv bott utomlands och jag vet hur fruktansvärt less man kan bli på alla regler och hur saker och ting fungerar abroad… och som du säger, att man längtar så mycket att man kan dö efter något så simpelt som en sjö, lite havsbris, ett skogsområde och lite ensamtid! Svårt att hitta ibland när man bor i en storstad (jag bodde i London.) Själv bor jag nu i Sverige i lugna Umeå, och saknar nu å andra sidan lite fart och fläkt i mitt liv! Herregud, ge mig polissyrener som tjuter ett par gånger varrenda natt igen! Ge mig avgaser och tunnelbanor och tjugo olika språk att insupa om dagarna! Ge mig lite stress! Jaa, lite så är det faktikst! Men men, jag antar att livet kommer att falla på plats – vart man hör hemma, i sinom tid! Tills dess får vi försöka ha så kul som möjligt längst med vägen, jag är övertygad att både du och jag kommer se tillbaka på var tid utomlands till största delen med förnöjsamhet och glädje över att vi gjorde det, vågade och fixade det! Nu vart visst det här jätte långt, och jag som aldrig kommenterat innan, eller kommenterar någon blogg jag läser… Ha en skön lördag iallafall!

 • Christine&Paris

  Det är nog gott med endast vaniljglass också 😊 Jag brukade göra med GB’s vaniljglass, de där 1-liters paketen. Blir gott!

 • Jonas

  Det där fick mig att tänka tillbaks på den tiden då man mixade vaniljglass med coca cola xD Gott, men inte så där jätte hälsosamt kanske 😉

 • Christine&Paris

  Hehe, alla kommentarer är välkomna, långa som korta 😊 Och vilken ära att få vara den första som fick den! Ja det är svårt det där. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Ja jag har enorm Sverigelängtan nu. Skulle kunna göra vad som helst för en skogaholmslimpa med basturökt skinka! 😋 Tack för en härlig kommentar, och ha en fin lördag du med! Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.