C'est la vie

I have it all to myself

 

 

Jag tog mig en välbehövd sovmorgon idag och slog upp mina blå runt kvart över tio. Christophe åkte iväg tidigt i morse och kommer hem i morgon kväll så jag njuter av lite ”me time” och att få en natt utan en snarkande buffel som tar all plats. Jag har nog aldrig varit med om en människa som rör sig så mycket under natten. Alla andra jag delat säng med har legat stilla. Som min syster som knappt märks av när hon sover, eller när jag sovit hos min kompis Natalie som ligger som en sten i typ 8 timmar. Jag sover hur bra som helst med dem bredvid, men C sover jag alltid dåligt med. Han ligger nog inte still mer än tio minuter åt gången. Sedan andas han genom munnen vilket gör att han antingen flåsar mig i ansiktet eller snarkar. Jag förstår inte det här med att andas genom munnen när man sover. Det måste ju vara riktigt obehagligt att ligga och dra ner luft i halsen hela natten? Jag hade fått kvävningskänsla av det.

 

Haha, vilket i-landsproblem! Jag måste i alla fall säga att det ska bli skönt att få sängen för mig själv i natt. Fast jag kommer nog sakna honom lite när det väl kommer till kritan.

 

Idag tänkte jag ta mig till gymmet och efter lunch ska jag träffa Janneke. Även hon är gräsänka i helgen så vi slår våra kloka huvuden ihop. Vädret är ingen höjdare så det blir väl en fika någonstans. Första ska jag se hollywoodfruarna. Jag blir så ledsen när jag ser Gunilla. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är det på riktigt eller spelar hon? Är allt regisserat? Jag förstår inte…

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.