C'est la vie

Lesson Learned

 

 

Trots att jag inte mådde bra i lördags gick jag ändå ut och åt middag. Det var Anaïs födelsedag och jag ville inte ställa in i sista stund. De föreslog en restaurang i närheten av oss och då tänkte jag att ”lite frisk luft och en god middag kan väl inte skada?”. Tyvärr hölls festival i området och just bredvid restaurangen spelades en rockkonsert. Det resulterade i att jag både fick ont i öronen och halsen. Det senare eftersom jag var tvungen att skrika för att de andra skulle höra vad jag sa. Själv hängde jag inte alls med i konversationerna eftersom jag redan är halvt döv. Maten var inget speciellt heller så jag kände verkligen efteråt att jag nog borde stannat hemma i sängen och kurerat mig. 

 

När man inte är på topp, kan det oftast vara bäst att hoppa över.

 

 

 

0 kommentarer

  • Bella

    Du får gärna skriva lite små tips på restauranger/uteställen! Är ute så sällen så har inte mycket koll… Har varit på en del restauranger inne i Paris, men går nu i princip alltid tillbaka till samma, då dom har grym mat och mysigt läge. (Le Marché i Marais) Men jag gissar på att du som city-tjej har betydligt mer erfarenhet av olika restauranger i olika områden ! En liten onsdagsönskning från mej ^.^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.