C'est la vie

Back to work

 

 

Det ser ut att bli en fin dag idag. Just nu är det ganska kallt i Paris (det verkar vara varmare i Sverige?!), men tydligen ska det bli uppåt 20 grader. Jag sitter med min frukost och ska åka iväg till kontoret om en kvart. Jag vill vara ute i god tid så jag slipper ta metron. Ni vet nog vid det här laget att jag föredrar bussen framför att trängas som en inlagd sill på linje 13. Det finns inte mycket som kan förstöra morgonhumöret mer än metron i Paris.

 

Även om jag är trött – efter en natt med dålig sömn – så ser jag fram emot att gå tillbaka till jobbet idag. Det är skönt att ha någonting att sysselsätta sig med. Särskilt när man går och grubblar alldeles för mycket. Jag saknar mina härliga kollegor. Det är det som gör ett jobb värt att gå till. Kollegor man har roligt tillsammans med.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.