C'est la vie

Kvällen när jag sa hejdå

IMG_7566 IMG_7573 IMG_7570 IMG_7594

För att ta en paus från Kapstaden (tro mig, det kommer tillräckligt av det framöver) så tänkte jag berätta om vad jag hittade på min sista kväll i Sverige. Jag bodde hos min syster och hennes kille de sista tre dagarna vilket var ganska skönt för allting med flytt från lägenheten och packning var stressigt nog. Det är konstigt egentligen för jag har hyrt ut min lägenhet flera gånger men ändå glömmer jag bort hur mycket som måste fixas och hur lång tid allting tar. Kanske är det någon slags förnekelse? För att blockera bort tidigare flytt-minnen.

Hursomhelst så beställde vi mat från Vigårda med Foodora (riktigt dåligt utbud i Malmö, men det kommer väl förhoppningsvis mer – not that I care now, haha) och kramades lite extra för att på något vis spara en känsla av att vara nära varandra trots att jag skulle flytta så långt bort. Stina gick hem innan vi kom på att vi såklart måste ta fina kort som vi kan titta på när vi saknar varandra lite för mycket, men jag har fina kort på oss två från andra tillfällen. När hon och jag sa hejdå så kom det nästan en tår. Usch vad det kan vara tufft. Stina har varit min klippa under hela detta året. Älskar henne till månen och tillbaka.

 

IMG_7590 IMG_7599

De här två är de som kan göra mig mest irriterad och arg, men också två av de personer som jag älskar mest i hela världen. Fast sådär är det väl med familjen. De som känner en bäst vet vilka knappar de ska trycka på, oavsett om det är för att jag behöver att någon gör det eller om det är för att provocera. En annan sak är att vi typ låter likadant när vi pratar, och skrattar likadant. Sådär så att vi inte ens får fram ett ljud. Det låter nog ganska kul. Oj vad jag kommer sakna dessa personer, eller jag saknar dem redan. Såklart även alla mina vänner, men det är något annat med familjen. Hur galen de än kan göra mig.

Nej nu måste jag skynda mig. Ska till hörnkaféet och köpa en kaffe och sen ska jag med Erica till den där dagsfesten. Det är riktigt varmt idag. Ska bli upp mot 30 grader. I LOVE THIS!

Jag hinner inte riktigt med att varken blogga, svara på kommentarer eller läsa andra bloggar just nu, men jag läser kommentarerna och blir lika glad varje gång ni skriver till mig. I kväll får jag förhoppningsvis lite tid för att koppla av hemma och ta igen lite förlorad bloggtid.

Hoppas att ni får en bra söndag! <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.