Cape Town Life

Beach instead of work

IMG_7683

Egentligen skulle idag ha varit min första dag på jobbet men så blev det inte. Erica tyckte att vi skulle åka till stranden i stället och jag känner inte riktigt att jag är i stånd att säga emot mina nya kollegor. Jag vill ju inte riskera dålig stämning genom att klaga det första jag gör. Så jag gick med på det med viss övertalning. Den var i och för sig icke-existerande men det hade kunnat vara så att jag faktiskt inte ville ligga på en strand en måndag i november. Om jag hade varit en helt oresonlig person vill säga.

Många av er har frågat vad jag ska jobba med här nere och jag har inte hunnit berätta om det ännu. Jag ska jobba för ett företag som dels sysslar med att rekrytera och ansvara för volontärer, vilka sedan placeras ut hos NGO’s, så kallade non-profit organisations. Det kan till exempel vara ett barnhem eller olika föreningar för unga som hamnat snett. Jag kommer vara projektledare för de volontärer som kommer hit, och även jobba med deras sociala medier. Sedan har de även andra aktiviteter som turism (gruppresor och annat) samt flat rentals. Här är det liksom lite allt möjligt som de jobbar med, haha. När jag börjat jobba och vet lite mer vad allt innebär så ska jag berätta mer om det.

Just nu sitter jag på ett kafé ungefär 20 meter från min port och har ätit en god frukost, men jag ska strax upp till lägenheten igen och göra mig klar. Ska även försöka hinna att skriva ihop ett inlägg om helgen, som var väldigt händelserik.

Hoppas att ni får en helt underbar måndag! Och innan ni är allt för avundsjuka på min måndagsaktivitet så kan jag meddela att jag har kackerlackor i lägenheten. Jepp. Så det behöver ni INTE vara avundsjuka på.

//Today was supposed to be my first day at my new job, but we are going to the beach instead. Who am I to say no to that? If you are wondering what I’ll be working with here, it is as a project manager for volunteers and interns who come to work with NGO’s or at the office with things like marketing or other. I’ll also be managing the marketing a bit, working with different organisations down here, having contact with schools and universities outside of Africa and handling activities for the volunteers. I’ll tell you more about it ones I’ve actually started working. 

I’m gonna tell you about my weekend as well. It was really great! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.