C'est la vie

Knock Knock, who’s there?

Jag vaknade tidigt idag av att någon knackade på dörren, först låg jag kvar för jag visste inte om det verkligen var en knackning. Efter sådär 10 sekunder ryckte någon i dörren. När jag tittade ut ur titthålet var det ingen där. Sen hörde jag ngonting igen. Samma sak, ingen där. Lite läskigt. Vi har säkerhetsdörrar i huset men under renoveringarna bytte de låset och dessutom har det varit öppet överallt. Då vet man liksom inte riktigt vilka som kommit och gått. Numera tänker jag alltid låsa sjutillhållarlåset på natten.

Jag somnade i alla fall om och sov länge. Nu sitter jag och tittar på det där matlagningsprogrammet med kändisar och äter frukost. Eftersom mitt arbete gick åt helvete igår måste jag skriva om det idag. Åh, vilken rolig lördag jag kommer ha.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.