C'est la vie

Bye Bye Friday.

Just när jag kände att helgen började bra så hände en sådan grej som får en att ifrågasätta om det finns en gud där uppe. Okej, jag kanske överdriver en smula men allt är relativt och vissa saker behöver man inte just i en stressig skolperiod. Sophia kom hit efter jobbet och vi hade en mysig kväll med middag framför Idol(Linda ifrågasatte min blodpudding och menade att den inte är fredagsmys:aktig nog och kontrade med raclette), nybakat och te. So far so good. Jag kände en sådan plötslig inspirationskänsla nu när jag skulle gå och lägga mig och satte igång datorn för att skriva klart mitt arbete för retorikkursen. Då har det inte sparats när jag skrev tidigare idag.

Neeeeeeeeeeeej.

Plötsligt försvann både lust och inspiration. I morgon är en annan dag?
Nu går jag och lägger mig. God natt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.