C'est la vie

Need good energy

Nu är jag trött på att sitta hemma. Motivationen finns inte där för att plugga och jag känner mig helt ärligt lite ensam. Det börjat bli fruktansvärt tråkigt att somna och vakna ensam dag efter dag. Särskilt på helgen är det värst. Sen att jag inte kommer träffa C på nästan tre veckor känns ju sådär.

Vad gör man när man behöver pigga upp sig själv och få energi? Jo man träffar sina bästa vänner. Så det ska jag iväg och göra nu. Aggiz behövde smakråd med både säng och glasögon. Jag ställer såklart upp. Det är dessutom blå himmel i Malmö så man får passa på att gå ut i solskenet.

Trevlig lördag!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ja, vad hade man gjort utan sina vänner? Idag har jag verkligen omgett mig med en massa härliga personer och det är underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.