C'est la vie

J’ai une chambre!


Dags att städa bland kaoset? Oui… vraiment.

Hej på er! Vet ni… jag har ett rum!! Ett alldeles eget chambre de bonne där jag kommer bo HELT själv. Det är tiny as hell men för fem månader funkar det. Får göra det mysigt så ska det nog gå bra. Sen är man ju ute så mycket ändå. Nu är det vår och då vill man inte sitta inne när man bor i en av världens vackraste städer. 🙂
Nu är ju frågan bara var jag ska ha alla mina kläder, haha! Det är ju en del och jag har bara en smal garderob samt en liten byrå. Hmm… får nog förvara i källaren. 😛

Hur som helst, flyttar in i morgon men redan idag var jag och hämtade nycklarna och tog över det mesta av mina grejer. Finaste Ina hjälpte mig dessutom… hon är en pärla! ♥

Glömde ta kort på det, men i morgon ska jag fota så ni får se hur det ser ut!
Nu ska jag organisrea och städa min väska här inför i morgon då jag tänkte flytta över resten av mina saker till lägenheten… ehh, rummet. Sen ska jag ta en dusch och fundera lite på vad jag ska göra ikväll. Skulle träffat Iryna men hon stannade kvar hos sin moster utanför stan tills i morgon, så vi får ses i morgon eftermiddag kanske. Eller senare i veckan. Hmm… hungrig är jag iafl. Har ätit en avokado och tre müslibars på hela dagen typ. Haha. Bra där.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.