C'est la vie

So what am I going to wear?

Jag kom iväg ganska sent idag. Närmre bestämt så åkte jag hemifrån halv fyra, och tåg då metron hem till Ina. Vi gick efter en stund och köpte ett franskt simkort till henne, sen till en mysig bar vid Bastille för varsin kaffe. Satt och snackade ett bra tag. Lika trevligt som alltid.

Åkte sen hem för att äta och byta om. Vi ska mötas om 35 minuter och åka hem till en tjej som heter Katie för lite förfest. Blir väl någon bar eller pub sen. Dock inte sent för jag ska upp (relativt) tidigt i morgon.
Nu är jag halvt påklädd och sitter och lyssnar på Mika. Lagom peppande. Känns bara lite jobbigt eftersom att jag knappt har några rena kläder här. Och det som är rent passar inte ihop. Resten ligger ju fortfarande i Dina’s källarförråd. Ska dit i morgon och hämta det… men det hjälper ju inte nu. JOBBIGT.
Vilket i-landsproblem va?

Jaja, får se vad jag kan gräva fram…
Ha nu en trevlig/mysig lördagkväll allihop! Och glöm inte tycka till på föregående inlägg. 😉

0 kommentarer

  • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

    Haha….gissa om frökenn Maja känner sig korkad?! Satt här och skulle skriva en kommentar till dig och fråga hur man simmade i frankrike eftersom du specifikt skrev FRANSKT simkort….jäpp….5 minuter senare sa det pling;)

    och du…jag gillar när du skriver mycket och tänkvärt, lite och blandat och hur som helst sä kör på bara:)

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.