Tankar & Funderingar

More or less?


Börjar man inte längta till våren nu föresten? Gå utan jacka och glassa i sunbrills… Åååh.

Jag funderade lite på det här med uppdateringar. Nu när jag var i Sverige så hade jag inte tid eller lust att blogga varje dag eller flera gånger om dagen, och det tar en del tid att sitta vid datorn. Det var rätt så skönt att skriva ett lite längre inlägg. Jag vet att mina nära och kära inte hinner läsa varje dag, t ex har min kära kusin klagat över att jag bloggar för ofta. Haha! Hon memorerar exakt alla bilder jag har haft i bloggen men minns inget jag skrivit eftersom hon inte orkar läsa. ”Måste du skriva 15 inlägg om dagen? Jag hinner ju inte med!” 😛

Hur som helst. Vad tycker ni? Är det bättre så som det varit under jul och nyår, med färre inlägg och mer väsentligt? Eller gillar ni många inlägg och mer uppdelat?

Som jag skrivit innan så bloggar jag som jag själv vill, det är ju för mig jag bloggar. Vill jag skriva 4 inlägg en dag och känner mig inspirerad så gör jag ju det. Samma om jag inte känner för att uppdatera på 3 dagar.
Fast jag uppdaterar ju lite för t ex familjen som jag vet läser och vill veta vad som händer, och vänner som vill följa. Eftersom att jag skriver ganska informativt ibland. 
Och tycker de flesta att längre och färre inlägg är bäst så är det intressant att veta. 🙂

Sooo, tell me what you think my friends!

0 kommentarer

  • Malin

    Jag tycker om dina små inlägg, de längre orkar jag ofta inte läsa helt, e lite lat jag. Så jag tycker du ska uppdatera när du själv vill 😊

  • Karin

    Hmm… jag gillar att läsa de långa också, så tycker nog att en blandning av de båda är bäst 😊 ibland vill man ju utveckla sina tankar lite mer och ibland räcker det med ett par ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.