C'est la vie

You are the cherry on my ice cream

Fick frågan om jag ville följa med på bio ikväll. Blev lite sugen faktiskt eftersom det var Avatar vi skulle se isfl, har hört från så många nu att den ska vara bra. Men så kände jag mig så himla seg och trött efter att ha flängt runt överallt i stan hela dagen, så jag tackade nej och åkte hem efter jobbet. Tur inte mamma läser bloggen nu, för i ärlighetens namn så åt jag ingen lunch varken idag eller igår. Fick bli en mocha och en scones med chokladbitar från Starbuck’s i stället. Illa! Nej jag måste skärpa mig med det där. Man får ju ingen energi! I morgon ska jag börja med en bra frukost och äta bra hela dagen. 🙂

Jag har iafl ätit middag, samt pratat på msn och FB-chatten med diverse folk. Det är ju faktiskt helg nu. På söndag ska jag träffa min lilla habbibi Iryna. Som jag har saknat henne! Sååå mysigt.
Och vet ni? Jag har någonting roligt att berätta! Men jag måste vänta tills jag vet helt säkert… annars kommer min otur att förstöra för mig… som vanligt. Men lovar att berätta så fort allt är klart! Deal? Kan ni vänta? 😉

Natalie är ute med jobbet och äter, så jag är home alone. Dock är jag rätt trött nu så det blir nog ett avsnitt Grey’s Anatomy och sen sova. Blir även lite körsbär som jag köpte på vägen hem från jobbet. Gott!
I morgon ska jag gå på rea-jakt efter ett par nya jeans! Och kanske hjälpa Ina hitta en fransk mobil… det är fasiken på tiden att hon fixar det, haha.

À bientôt!

 

0 kommentarer

 • Solli

  åh..vad spännande…blir så nyfiken nu ..men jag hoppas du får ett positivt besked 😊

  tråkigt att rummet du såg idag inte var bra. Jag vet dock en svensk kvinna i Paris som har en förmedling..vill du ha hennes mail?

  Om du vill se Avatar på bio ngn gng snart så följer jag gärna med! Vill oxå se den och syrran som är här med mig nu i några dagar vill inte se den…

  Hoppas du lyckas hålla dig varm i den här kylan! Har aldrig varit med om ngt liknande…borde vara förbjudet med sån här kyla 😉

  kram! Brrrrr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.