Fun stuff

Le weekend


Jag och Ina tog varsin dyr café creme…

Helgen har varit minst sagt trevlig. Tänk att en händelös helg kan utvecklas till så mycket trevligheter? Kaffe och skitsnack på mysig café vid Bastille, förfest med gott vin och härligt sällskap i Katie’s mysiga studio och sen ikväll träffade jag Solli lite spontant för middag på mitt favoritställe. Minns ni att jag åt middag dagen innan min födelsedag på en restaurang i Marais? Ja dit tog jag med henne isfl.

Och det är verkligen roligt med alla nya, trevliga och intressanta människor jag träffar lite här och där i Paris. Alla har olika saker att berätta, erfarenheter att dela med sig av och personligheter som gör dem unika.
Ännu roligare när man träffar människor som sen blir goda vänner. Eller de som ställer upp och hjälper när det behövs utan att man behöver fråga. Det är fint. Det gör att jag trivs så bra med att bo här! För hade vi träffats om jag bott kvar i Malmö nu? Nope.

Nu ska jag sova. Ciao!


Thaisa, Katie, Ada et moi


Ina shows us who is the shit… Hehe. 😉


Peace man


Ada som söt 60-tals hippiebrud 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.