C'est la vie

Jag vill ha dig, du är min du är bara min


Desperate Housewives.


Petit déjeuner

Idag sov jag ut länge. Och då menar jag länge, för 11.45 slog jag upp ögonen och insåg att jag bestämt med Christophe att vi skulle skypa på förmiddagen innan han skulle iväg. Men nu har tydligen hans dator gått sönder så det blir inget skypande. Snyft! Fast nu är det inte långt kvar tills vi ses 🙂

Sen har jag mest glidigt runt med min härliga babyblå morgonrock och njutit av en ledig dag. Vädret suger och jag är fattig tills på måndag, så det passar ju bra med en städdag. Linda ska låna min lägenhet att övernatta i nästa torsdag när hon åker till Sverige för en långhelg. Hon landar på Kastrup sent och det kan ju inte vara så kul att ta sig upp till Karlskrona mitt i natten. Så att lämna stället på tisdag som ett bombnedslag känns inte aktuellt.

Vad hittar ni på idag mina vänner?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.