Okategoriserade

Ett fullkomligt kaos

Oftast är det ganska bra att vara jag. Men vissa gånger önskar jag att jag kunde byta kropp med någon som aldrig hade problem med magen. Det vore så skönt att inte behöva påverkas negativt varje gång livet blir stressigt eller matrutinerna rubbas. Sen oro för skola och framtid på det. Det har varit en jobbig vecka och det har satt spår. Dessutom har jag pga jobbet slarvat med lunch och middag. Ätit för sent eller hoppat över. Det funkar inte i längden.

Nu är iafl snart grupparbetet klart. Jag drog till skolan idag och visade mitt jobb för de andra och de tyckte att det såg bra ut. Så nu ska vi bara korra och finslipa. Sen på tisdag är det redovisning och efter det drar jag till Paris. Underbart!

Men där vill jag inte ha magkatarr eller känna mig orolig eller stressad. Så i helgen ska jag verkligen vila och ta det lugnt. Ta en paus från alkohol(big nono om man har magkatarr), kaffe, stress och skola.
Nu känner jag mig så himla trött så jag tror att jag ska diska(det tar ju aldrig slut!) och sen gå och lägga mig. Så man vaknar pigg och utvilad i morgon. I morgon ska jag städa och organisera min packning.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.